Първо в ТОПНОВИНИ: Вижте кадри след стрелбата, при която убиха мъжа на Наталия Гуркова!

10:07, 25 сеп 18 25 2758 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ТОПНОВИНИ публикува за първи път в България ексклузивни снимки минути след стрелбата, при която в Бедфордвю, недалеч от Йоханесбург е убит съпругът на "Мис България" 1998 Наталия Гуркова.

Джордже Михалевич е застрелян на светофар. Свидетели, цитирани от HotArena, разказват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу водача, през страничното стъкло. След което са избягали.

Снимките бяха публикувани в Туитър от местната журналистка Манди Уайнър. От разказа й става ясно, че двама бели мъже са атакували синьото Порше, което Джордже Михалевич е управлявал. След два изстрела бизнесменът е убит и както се вижда от снимките - това е променило траекторията на автомобила и той се е ударил в ограда.

Уайнър отбеязва в профила си, че Михалевич е собственик на Sandton Gold and Diamond Exchange и Salon Prive. Известен като "Холивуд Джордж", Михалевич е "добре познат бизнесмен с връзки в ъндърграунда". От коментари на Уайнър може да се заключи, че престъплението е част от разчистване на сметки между представители на сръбската мафия в ЮАР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама