Сандра Бълок скърби за баща си

17:40, 21 сеп 18 / Свят 25 409 Topnovini
1

Бащата на американската актриса Сандра Бълок - Джон Бълок, е починал във вторник.

Това е тежък удар за Сандра Бълок. На 54-годишна възраст американската звезда се сбогува с баща си Джон, който почина на 93 години.

Актрисата няма профил в социалните мрежи и не можа да обяви тъжната новина. Затова нейният партньор Брайън Рандъл се зае и съобщи новината в частния си профил в Instagram.

"18 септември в 22:04 часа, заобиколен от семейството и приятелите си Джон Бълок напусна кораба. Като баща, дядо и ветеран от Втората световна война, ние ти благодарим за всичко".

Сестрата на Сандра Бълок Гесин Бълок-Прадо също отдаде почит на баща си, като публикува серия от снимки в своя профил в социалната мрежа.

Джон Бълок е служил в американската армия в Европа в продължение на години и е ветеран от Втората световна война /1939-1945 г./. В Нюрнберг се е запознал с Хелга, майката на Сандра Бълок, която починала през 2000 г. Отдаден на своята страна, той бил отличен за службата си и работил за Пентагона.

Звездата на филма "Скорост" много се гордее с баща си. В знак на уважение и признателност, тя на няколко пъти е минавала с него по червения килим и го е взимала със себе си на престижни събития.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани