Над 90 татуисти ще се състезават на „Bulgaria Tattoo Expo 2018”

12:00, 23 сеп 18 25 1464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 6 и 7 октомври в Националния дворец на културата в София ще се проведе четвъртото издание на международното изложение за татуировки „Bulgaria Tattoo Expo”.

По време на събитието ще работят повече от 90 татуисти от страната и чужбина. Те ще имат шанса да се състезават с творбите си в конкурсната програма, разделена по категории, като за първа година ще бъде връчена и голямата награда „Best of Bulgaria Tattoo Expo 2018”.

Черешката на тортата в развлекателната програма ще бъде единственото по рода си боди съспеншън и фрийк шоу, представено от Jacob Angel & Monique Angel. Те ще дойдат от Милано с пълния си арсенал от костюми, грим и екипировка, за да представят своето спиращо дъха шоу за първи път пред родната публика.

Развлекателната част ще включва още игри с награди, осигурени от спонсорите, както и участието на две български банди - Der Hunds и Urban Grey. През останалото време посетителите ще могат да разгледат процеса на татуиране, да се запознаят с артистите, както и да посетят щандовете на магазините и ателиетата за облекла, аксесоари, тату консумативи и пиърсинг.

За първи път ще има и щанд за изследване за ХИВ и Хепатит B и C. На него всеки ще може да се тества безплатно и напълно анонимно, както и да получи необходимата информация от специалистите.

И тази година организаторите отделят внимание на благотворителността. За целта сумата от закупените онлайн билети ще бъде дарена на фондация “За нашите деца”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама