Стартира форумът “Кариера в България. Защо не?”

08:50, 20 сеп 18 / Икономика 25 1251 Topnovini
1

За 11-а поредна година форумът “Кариера в България. Защо не?” предлага възможност на завърналите се в родината да намерят работа. Над 100 компании, които предоставят възможности за реализация в България, са заявили участие на тазгодишното издание на събитието в Интер Експо Център.

Форумът се провежда под патронажа на президента Румен Радев.

Сред активностите по време на форума ще са кариерно изложение, конферентна програма с лекции и дискусии, работилници, фирмени презентации и кариерни консултации. Организаторите целят да създадат платформа за обмяна на опит, знания и контакти преди, по време и след форума "Кариера в България. Защо не?".

Освен лекциите и дискусиите, през целия ден посетителите на събитието ще могат да се възползват и от различните дейности в нетуъркинг зоната на форума. Те ще могат да се запознаят с други българи с опит от над 80 различни държави и да се срещнат с компании в тесен кръг по време на campfire sessions.

Посетителите ще могат да си направят безплатно кариерна консултация, проверка на CV и тест за определяне нивото на владеене на език.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 102 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.