Стартира форумът “Кариера в България. Защо не?”

08:50, 20 сеп 18 25 2371 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За 11-а поредна година форумът “Кариера в България. Защо не?” предлага възможност на завърналите се в родината да намерят работа. Над 100 компании, които предоставят възможности за реализация в България, са заявили участие на тазгодишното издание на събитието в Интер Експо Център.

Форумът се провежда под патронажа на президента Румен Радев.

Сред активностите по време на форума ще са кариерно изложение, конферентна програма с лекции и дискусии, работилници, фирмени презентации и кариерни консултации. Организаторите целят да създадат платформа за обмяна на опит, знания и контакти преди, по време и след форума "Кариера в България. Защо не?".

Освен лекциите и дискусиите, през целия ден посетителите на събитието ще могат да се възползват и от различните дейности в нетуъркинг зоната на форума. Те ще могат да се запознаят с други българи с опит от над 80 различни държави и да се срещнат с компании в тесен кръг по време на campfire sessions.

Посетителите ще могат да си направят безплатно кариерна консултация, проверка на CV и тест за определяне нивото на владеене на език.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама