Шофьорът, убил дете и бременна, хвърли вината върху жената

13:10, 18 сеп 18 25 1346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като пиян, неправоспособен и криминално проявен 35-годишен катастрофира и уби 2-годишно дете и 22-годишната бременна с близнаци жена край Бяла Слатина, той хвърли вината върху починалата, твърдейки, че е карала тя, информира NOVA.

Близките на загиналата жена не могат да проумеят случилото се. Разказват, че тя не искала да се качи в колата на мъжа, с когото се виждала, но той я принудил.

Според роднините на загиналата Камен трябвало отдавна да влезе в затвора за шофиране без книжка. Според тях не е изключено и да е убил нарочно любимата жена, която носела неговите близнаци и отглеждала 2-годишната им дъщеричка.

След като пийнал порядъчно на панаира в Бяла Слатина, Камен тръгнал да ги връща към Габаре и на 1 километър от табелата колата се врязала в крайпътно дърво. 2-годишното момиченце загинало на място. Бременната жена била тежко ранена, но пияният шофьор не потърсил нито спешен център, нито полиция. Обадил се човек, който видял колата извън пътното платно.

Жената била бременна с близнаци, които трябвало да се родят до дни. Дори в Спешния център мъжът продължил да се държи неадекватно и твърдял, че е шофирала жената. Мъжът е задържан, утре погребват починалта родилка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама