Румен Радев: Искам да се спазва закона

12:05, 17 сеп 18 / Политика 25 2759 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Моят ангажимент е единствено към освобождаване на главния секретар на МВР от поста и искам да се спазва закона. От там нататък решава правителството". Това каза президентът Румен Радев по повод последните събития в страната с назначаването на новите министри и указът, с който трябва да бъде освободен главен комисар Младен Маринов от МВР.

"Решението е на премиера Борисов, неговата е и отговорността", каза още президентът и заяви, че за него темата е изчерпана.

Държавният глава присъства на официалното откриване на новата учебна година на Националната гимназия за древни езици и култура „Константин-Кирил Философ”.

Пред възпитаниците и преподавателите от училището, президентът заяви: „Където и да отидете, каквото и да вършите го правете с мисълта за България".

Радев изказа уважение към българските учители, защото по думите му, без тяхното вдъхновение, прогресът на обществото е невъзможен. „На вас, скъпи ученици, пожелавам все така всеотдайно във вашите сърца да гори пламъка на познанието. Нека никога не забравяте, че най-важният урок е, че всички мечти се постигат с любов, много труд, вяра и всеотдайност", заяви Радев, цитиран от БГНЕС.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама