Ще има ли трета среща между Алварес и Головкин?

21:45, 16 сеп 18 25 506 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След изключително оспорвана битка в Лас Вегас, точно 364 дни след първата среща помежду им в T-Mobile Арена, двамата титуловани боксьори изнесоха истински спектакъл за феновете на бойните спортове по целия свят.

След съдийското решение преди година в полза на Головкин, сега всички очаквахме отново равностойна борба през цялата среща и я получихме. Двамата боксьори получиха тежки аркади, но въпреки това потвърдиха класата си и продължиха методично да изпълняват стратегиите си. С изключително силен последен рунд, Алварес успя да се наложи и със 114-114 115-113 115-113 се реваншира срещу Генади Головкин. Това е първата загуба за Головкин  след 39 победи от началото на професионалната му кариера. В последните шест месеца той изтърпяваше наказание за използване на непозволени стимуланти и въпросът сега е - ще има ли решаваща трета среща между двамата великани в своята категория?

Головкин беше видимо потиснат от загубата днес и напусна ринга незабавно без дори да остане за задължителните интервюта, но заяви малко след това:”Бихме искали да има трета среща, ще я договорим.” Предвид начинът, по който Алварес понесе първата загуба и подходи към реванша е почти сигурно, че двете страни ще се договорят за всички подробности много бързо и феновете по целия свят ще могат с радост да се насладят на третата решаваща битка помежду им, най-вероятно след около година.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама