Отварят за движение пътя Смолян - Мадан

09:48, 16 сеп 18 / Общество 25 946 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес ще бъде пуснато движението в една лента край срутището при Тикале на път II-86 Смолян - Мадан. Движението в участъка ще се регулира със светофарна уредба, а скоростта ще е ограничена до 20 км/ч.

Трафикът ще се пропуска в най-натоварените часове от 6:30 часа до 9:00 часа, от 12:00 часа до 13:00 часа и от 16:30 часа до 18:30 часа.
В останалото време от денонощието превозните средства ще продължат да преминават по обходните маршрути, тъй като в района на срутището продължават укрепителните дейности на откоса със стоманени профили и изграждането на анкерната система. При пропускането на превозните средства в определените часове строителни дейности няма да се извършват.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация.

Обходният маршрут за превозните средства до 12 тона е по път ІІ-86 Смолян – Средногорци, а в района на свлачище при 109-ти километър се осъществява по изградения обходен общински път между с. Влахово, отклонението за с. Тикале и път II-86. За превозните средства над 12 тона маршрутът е Смолян – с. Чокманово – с. Смилян – гр. Рудозем – с. Средногорци и обратно.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама