Започва първото международно изложение за електромобилност

10:40, 13 сеп 18 / Икономика 25 1352 Шрифт:
Topnovini

София е домакин на първото международно специализирано изложение за електромобилност Electro Mobility Expo 2018 под надслов "Предизвикай бъдещето". В рамките на три дни ще бъдат представени концепциите за електрическа мобилност и постиженията на автомобилните производители в алтернативното придвижване.

Изложението е съпътствано и от конференция, която ще обсъжда развитието на електромобилността и възможностите за производство и продажби на електромобили в България.

От днес до 16-ти септември най-големите представители на бранша ще обсъждат глобалните перспективи за развитието на автомобилната индустрия и бъдещето на мобилността. Водещи производители и експерти ще обменят идеи и информация, ще представят и ще разработват съвместно устойчиви концепции за интегриране на технологиите.

Свои разработки ще представят научни институти, университети и специализирани училища. Очаква се интерес да предизвикат всички видове автомобили на алтернативно зареждане - с електрическо предвижване, природен газ, водородни клетки и хибридни двигатели. Изложението включва 4-дневна експозиция, тест драйв и демонстрации.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама