Елена Йончева: ГЕРБ си отиват

16:05, 11 сеп 18 / Политика Сподели в: 25 817 Topnovini Автор: Topnovini
1

„Номинацията на новите министри не променя политиката в България от последните 10 години. Това е опит да се избяга от отговорност и да се измести голямата тема за най-големия грабеж в България – грабежът именно от големите инфраструктурни проекти“. Това заяви говорителят на парламентарната група на БСП Елена Йончева пред БНР.

„Отговорността за това, което се случва в България във всяка една сфера, е на премиера. Тя не е отговорност на министрите. Министрите не трябва да поемат отговорност, трябва да се разбере кое е довело до цялото състояние, в която се намира България. Със смяната на вътрешния министър ще се увеличи ли разкриваемостта на престъпленията, ще се намали ли битовата престъпност? Смяна на министри означава промяна на политика. В случая ние имаме замитане на следите. Вместо да имаме разговор за големия грабеж в България, имаме разговор за едни нови лица. Тези лица няма да доведат до нищо по-различно“, каза Йончева.

Според нея ГЕРБ си отиват.

„ГЕРБ доведоха до пълен срив на държавата във всяка сфера. Тук говорим за начина, по който функционира самата партия или групировка ГЕРБ“, каза тя.

„Политическият разговор трябва да бъде не просто кой ще седне на мястото на ГЕРБ, а какво ще се случи от тук нататък“, коментира още Елена Йончева.

 

Сподели в:
1 коментар
Веселин Маринов 04:32, 12 сеп 18

Тая тъпата дрисла Йончева не вижда ли, че точно червените олигарси от Позитано-20 натрупаха с лъжи и крадене най-много пари , да я шибам в устата?!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани