Бойко Кръстанов държи заложници в „Пъзел: Похитени“

11:20, 11 сеп 18 / Култура 25 1821 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В епицентъра на обир, при който единственият, който знае кода за отварянето на сейфа, е вече мъртъв ще се окаже Бойко Кръстанов в премиерният първи епизод на уебпоредицата „Пъзел: Похитени“. Тук актьорът от „Стъклен дом“ и „Под прикритие“ ще влезе в редиците на лошите, а в ролята на негов ментор ще видим лошото момче на родното кино Асен Блатечки.
Двамата са наемни убийци, чиято поредна мръсна поръчка се оказва по-трудна от предвиденото. В заложници на обира се превръщат младежи, чийто хъс за оцеляване ще послужи като най-големия прът в опитите на изпечените престъпници да се разминат безнаказано. Пред камерите за уебсериала застава и звездата от „Революция Z” Мона Гочева. В продукцията ще се запознаем и с едни от най-талантливите млади надежди у нас. Сред тях са Антъни Пенев, номиниран за „Икар“ в категория Дебют, Александър Евгениев – носител на наградата „Любимец 13 – Надежда на българския театър“, Мария Сотирова и носителката на „Златно перо“ Петя Стефанова.

Първият епизод на „Пъзел: Похитени“ ще се завърти на 3 октомври по VboX7, а зад сериала стои екипът, работил по продукции като „Под прикритие“ и „Дъвка за балончета“. Екшън поредицата ще радва феновете с по една серия всяка сряда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама