Осъдиха шофьор, заплашил полицай с убийство

14:40, 06 сеп 18 25 1776 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шофьор, заплашил полицай с убийство, получи присъда от съда в Кюстендил. Наказанието на А. К. от 4 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок и 800 лв. обезщетение за полицая, беше наложено от районните магистрати и потвърдено от окръжните.

Шофьорът А. К. бил спрян за проверка в района на Кюстендил, докато управлява ‘’БМВ’’ Х5. Оказало се, че няма документ за годишен технически преглед на колата, както и контролен талон. Заради тези нарушения полицаят Р. С. му написал акт.

Седмица покъсно на личния телефон на катаджията се обадил наказаният шофьор. Заплашил го с думите: "Тук сме се събрали групичка, които си ни наказвал. Ще те запалим, ще те убием".

 Служителят на реда веднага информирал началника си за заканата и подал жалба. След случилото се той продължил да изпълнява служебните си задължения, но бил изключително тревожен, предпазлив и неспокоен. Страхувал се за своя живот и на близките си. Заради тази закана с убийство, която е причинила морални вреди, полицаят ще получи 800 лв. обезщетение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама