Цветанов: България все по-успешно отстоява интересите си в ЕС

14:25, 04 сеп 18 / Политика 25 1316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"България все по-успешно се справя с това да отстоява интересите си в ЕС. Европа се интересува от нас, наблюдава ни, чува ни и ни оценява". Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на новия парламентарен сезон, цитиран от БГНЕС.

"Политическите ни опоненти противопоставиха европейските на вътрешните ни проблеми. И най-големите критици няма как да не съзнават, че постигнатото днес е било желание за българските управници десетилетия назад", добави Цветанов.

"Знаем, че сме неудобна коалиция за опонентите си, защото съумяхме да дадем отпор на безотговорния популизъм. За пореден път заявяваме волята си да следваме законодателните приоритети в управленската програма на ГЕРБ-ОП. Знаем, че именно заради постоянството ни да изпълняваме обещанията и продължаваме да получаваме обществено доверие и подкрепа, това ще проличи отново и на предстоящите избори догодина за ЕП. Българското председателство ни даде безценен опит, работеща администрация", обясни Цветанов.

 

"Нека през новата сесия на парламента да се стремим към съгласие по приеманите закони и нека да дебатираме културно и с прагматични аргументи", обърна се Цветанов към депутатите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама