Орлин Горанов и Кристина Димитрова откриват Празниците на Стария град

16:40, 03 сеп 18 / Култура 25 1191 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Септември е и отново идва време да отпразнуваме великолепието на Старинния Пловдив. „Елате да се зарадваме ЗАЕДНО на младото, живо и щастливо лице на Стария град!“ призовават организаторите от ОИ „Старинен Пловдив“.

През 2018 година Празниците на Стария град са от 17 до 23 септември и ще преминат под мотото "По трихълмието на времето". За пореден път екипът на общинския институт ще вдъхнови и провокира пловдивчани и гостите на града да се докоснат или да преоткрият магията на най-красивото място в Пловдив.

Празниците продължават цяла седмица и са отворени за всички, които искат да почерпят от неповторимата атмосфера. В програмата са включени много и разнообразни събития, които ще се позиционират на различни локации. Събитийният маратон е за хора от всички възрасти и интереси.

Едни от най-възхитителните обекти в Стария Пловдив Данчова къща, Къща „Клианти“, Балабанова къща, Къща „Недкович“, Къща „Хиндлиян“, Културен център „Бялата къща“, Галерия „Златю Бояджиев“, Античен театър, Малка базилика и много други ще отворят още по-широко вратите си за изкуство и за прекрасната публика.

На 17 септември от 20.30 часа, Античният театър посреща Орлин Горанов и Кристина Димитрова за официалното откриване на Празници на Стария град 2018 и по трихълмието на времето ще се лее музика, а сърцата ще танцуват.

Входът за концерта е свободен.

Събитието се финансира от Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2018 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама