Нешка Робева слага край на кариерата си

18:06, 01 сеп 18 / Спорт 25 1002 Шрифт:
Topnovini

Почетната гражданка на град Кюстендил обяви, че се отказва от гимнастиката. Тя споделия информация относно здравословното си състояния в социалната мрежа Facebook.

„Здравейте приятели. Честно казано, радвам се, че най-после болничните ми свършиха и ще мога да бъда по-често с вас. Макар и чрез Facebook.
Преди месец и половина успоредно с болничния лист, подадох и оставката си, като треньор на немския национален отбор - ансамбъл. Направих го по няколко причини. На първо място, защото здравето ми се влоши и лекарите препоръчаха да избягвам всякакви вълнения. /По-този повод няма да мога да наблюдавам пряко СП/ На второ - след като нямаше да мога да работя, мисля, че морално беше да освободя поста, за да могат да наемат друг треньор. И на трето, защото мисля, че им дадох всичко, което бях в състояние да дам, а те, убедена съм, са поели толкова, колкото са били способни да поемат,“, заяви Робева.

„Съобщавам ви всичко това, за да избегна всякакви спекулации по въпроса.  На тези, които се тревожат за здравето ми, ще кажа: 'Не се притеснявайте, Черен гологан не се губи!"

„На тези, които проявяват по-силно любопитство, каква е диагнозата и с какво е свързана, няма да крия и откровено ще заявя - със старостта.
Е, приятели, ще бъда колкото - толкова, колкото е казал Началникът отгоре, но поне ще можем по-често да обменяме някоя клюкичка. /Ако може по-невинна и безобидна/.“

„Ще спазваме добрия тон.

Приятни събота и неделя.

След час ще бъда в градината с доматите и ще бъда много, много радостна...“

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама