Гледна точка: Защо Макгрегър е толкова популярен?

20:15, 31 авг 18 / Спорт 25 1531 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Без съмнение Конър Макгрегър достигна световна слава за много кратко време, но какво определя успеха му?

В спортен план Макгрегър е много добър в боя в стойка, ударите му са внезапни и много точни и лявата му ръка е постоянна заплаха за всеки негово опонент. Макрегър играя с обратен гард, което понякога е предимство, но областта в която Конър наистина блести е невероятното усещане за ритъм и дистанция.

Макгрегър е много добър и в ключовете и борбата на земята, но най-силното му предимство е извън клетката и спорта. Макгрегър е изключително уверен в себе си и не се притеснява да го показва постоянно. Често преди големи срещи публично напада лично съперниците си и буквално ги “психира” и принуждава да излязат извън зоната си на комфорт.

Интересно е, че в такива моменти Макгрегър често е краен и брутален - обижда в социалните мрежи освен опонентите си и семействата им, понякога дори и държавите и нациите, които представляват.

Макгрегър очевидно е и много далновиден бизнесмен, защото успешно превръща целия медиен шум, който създава в десетки милиони и вече е любимец на всеки промоутър и UFC. Освен типичните външни атрибути на бързо забогателите, Макгрегър инвестира дългосрочна в няколко проекта, един от които производство на “най-чистото” ирландско уиски. Конър се закани открито, че ще превземе пазара и дори се извини предварително на лидера в момента Jameson.

Преди този триумф обаче му предстой очакваната с огромен интерес среща с действащия шампион Кабиб Нурмагомедов. Срещата ще се проведе на 6 октомври в Лас Вегас и благодарение на цветния персонаж на Конър и типичния за него огромен медиен шум вече е вторият най-касов двубой в историята на UFC.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама