Двегодишно пострада при верижна катастрофа край Хасково

14:15, 31 авг 18 25 759 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

2-годишно дете пострада при катастрофа по пътя от Хасково към Конуш, на разклона за Войводово. Момиченцето пътувало с майка си и баща си в лек автомобил ‘’Фолксваген Поло’’, движещ се към областния град, съобщи Haskovo.net.

Колата на турските изселници от село Тракиец била засечена от движещ се насреща ‘’Фолксваген Голф’’ с великотърновска регистрация. Зад волана на колата бил млад мъж от Димитровград. Той тръгнал да изпреварва движещото се пред него ‘’Рено’’. Водачът на френския автомобил обаче вече бил подал мигач за завой наляво към село Войводово. В този момент трите коли се ударили.

„Разсеях се и не видях, че колата пред мен ще завива“, обясни водачът на ‘’Голф’’-а.

При инцидента най-сериозно е омачкано ‘’Поло’’-то, в което пътувало детенцето. То е откарано с майка си в хасковската болницата, обясни таткото. Той уточни, че предстои дъщеря му да мине скенер. По думите му тя не е тежко пострадало, но имала оток по лицето, тъй като ударът бил от страната на детското столче.

На място пристигнаха полицаи за изясняване на обстоятелствата около инцидента.

Търговци от крайпътните маси коментираха, че катастрофите са зачестили в района. „Пътят е тесен за трафика към Маказа, а и разклонът за Войводово е много остър. Трябва да се вземат мерки“, категорични бяха продавачите край пътя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама