Севлиево посреща феновете на рок музиката от страната

12:30, 31 авг 18 / Култура 25 1493 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Севлиево посреща тази вечер фенове на рок музиката от страната за втория фестивал, който се провежда на открито край стените на средновековния град "Хоталич“ над града.

Всички изпълнители са се отказали от таксата за авторски права върху парчетата, които ще изпълнят и обещават Второто издание на рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘2018 да се превърне в грандиозно шоу, което да затвърди славата на Севлиево като „новата рок столица на България”.

Първата вечер от двудневния фестивал е посветена на българския рок. На сцената ще излязат легендите от ФСБ. Преди тях настроението на публиката ще подгряват "Ахат“, П.И.Ф. и севлиевецът Мирян Костадинов, познат от участието си в един от телевизионните музикални формати.

В събота край стените на средновековния град над Севлиево ще пеят сърбите от Нови сад "Перо деформеро“, известни с музикалния си стил, комбиниращ турбо фолк и прогресив метал. Групите "Обратен ефект“, "Светльо и легендите“ и "Северозападняците“ са другите участници във втората фестивална вечер.

Входът е свободен. Организаторите от Община Севлиево осигуряват безплатен транспорт до крепостта и обратно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама