„Викинги“ нахлуват в София

12:20, 30 авг 18 / Култура 25 1708 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британските актриси Мод и Джорджия Хърст, които редовият телеманиак познава като Хелга и Торви от „Викинги“ се включват в списъка със специални гости на предстоящото второ издание на Aniventure Comic Con в София.
Сестрите ще излязат на главната сцена на най-голямото младежко събитие у нас, а най-верните фенове на хитовия сериал ще получат шанса да си щракнат селфи и да вземат автограф от любимките си в специална зоната за лична среща със звездите.

Кариерата на Мод Хърст – по-голямата от двете сестри, стартира през 2008 г. с участието й в Crush and Curry. В звездния небосвод я изстрелва сериала на BBC The Tudors, след който идва и поканата за участие във „Викинги“. Дива, но изключително лоялна, тя влиза в кожата на Хелга – съпругата на проблемния Флоки, докато не бива убита в края на четвърти сезон. Джорджия също взема сериозно участие в продукцията на History Channel. Тя влиза в ролята на Торви – принцеса на датчаните и воин с неукротим характер. Пред феновете в столичния Интер Експо Център актрисата се очаква да вдигне завесата и над това какво предстои да се случи на героинята й в предстоящата втора част на сезон 5, която ще бъде излъчена през ноември. Панелът с тяхно участие ще бъде на 16.09, а модератор ще е Станислава Айви.

Сред останалите актьори, които очакваме на български терен за Aniventure Comic Con 2018, са още Крисчън Найрн, Владимир Фурдик и Даниел Портман от „Игра на тронове“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама