Повредиха нови пейки във видински парк

15:35, 29 авг 18 25 1208 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вандали повредиха част от новите пейки във видинския парк "Владикина бахча". Преди малко повече от месец от Общината отремонтираха наличните и поставиха няколко нови в района за отдих. Две от скамейките са без дъски, а други са останали с по една след вандалския акт. Според видинчани, които често посещават парк "Владикина бахча", деянието е на младежи, които под влиянието на наркотици, често имат подобни прояви:

"Това е някой вандал. Не са го направили за забогатяване, а за да се проявят. Възрастен човек това няма да го направи, млад човек е, който е по-буен и не разсъждава трезво... Нямам думи. Има много наркомани тук. Преди малко си тръгнаха. Това е направено и много некачествено. Това е болт и много лесно се отвива... Много добре се чувствахме, беше пълно с хора, а сега няма никой... Много е неприятно, няма и месец, откакто ги сложиха. Това на какво прилича..."

Служители от Общинския контролен инспекторат огледаха и установиха щетите. Ще бъдат предприети ефективни действия за установяване на нарушителите, съвместно с Областната дирекция на МВР, както и за допълнителни превантивни мерки, информират от Общината. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама