Двама младежи са в болница в Пазарджик след катастрофа, бягайки от полицаи

14:45, 29 авг 18 25 1564 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Моторист и спътника му са приети в болницата в Пазарджик с различни счупвания и наранявания, след като катастрофираха, бягайки от полицейска проверка, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Инцидентът е станал около 22 ч. във вторник на пътя между Пазарджик и село Добровница. Полицейски автопатрул предприел проверка на мотоциклет с двама души на него, т.к. двуколесната машина се движела с висока скорост. Водачът обаче не спрял на подадения сигнал със стоппалка и продължил по пътя, като увеличил още повече скоростта.

Минути по-късно обаче загубил контрол над мощната "Хонда", мотоциклетът излетял от пътното платно и се озовал в крайпътната канавка. Пристигналите на местопроизшествието униформени служители установили, че водач на мотора е 28-годишният Васил Т. от Пловдив, а пътникът зад него е 17-годишен тинейджър от село Огняново.

Полицаите съдействали на екип на спешна помощ да транспортира катастрофиралите нарушители до пазарджишката болница. Няма опасност за живота на пострадалите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама