АПИ поиска полицейски патрул при ремонта на пътя Русе-Бяла

14:35, 29 авг 18 25 1313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

АПИ отправи искане до „Пътна полиция“ до завършването на ремонта на път I-5 Русе - Бяла в участъка да има полицейски патрул. В момента се ремонтират близо 15 км от път I-5 Русе - Бяла, в участъка от разклона за село Пиргово до отбивката за Две могили. Отсечката е на биндер, предстои полагането на последния асфалтов пласт и поради това е без пътна маркировка, обясняват от АПИ.

По време на ремонтните дейности е въведена временна организация на движението, която е съгласувана от „Пътна полиция“. Поставени са необходимите пътни знаци и скоростта на движение е ограничена до 50 км/ч, която не се спазва от голяма част от шофьорите.

В тази връзка Агенция „Пътна инфраструктура“ отправи искане до „Пътна полиция“ до приключването на строителните дейности, които се предвиждат да бъдат до 30 септември, в района на отсечката да има постоянно полицейски патрул, който да следи за стриктното спазване на правилата за движение.

Агенция „Пътна инфрластруктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и въведената временна организация по време на извършващите се и в момента ремонтни дейности.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама