Рали с трабант за "Купата на кмета" стартира в Лозница

07:50, 01 сеп 18 25 1312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 1 септември в гр. Лозница ще се проведе 15-то поред рали с трабанти. Очаква се близо 40 автомобила от немската марка да вземат участие в тазгодишното събитие по повод празника на града. Атрактивната проява се организира от общината, под егидата на кмета на град Лозница – Севгин Шукри и “Национален Клуб Трабант”.

В ралито се очаква да се включат участници от различни краища на страната, привърженици, членове на клуба и любители на марката “Трабант”. Автопаркът предлага богато разнообразие – от автомобили с удивителен дизайн и тунинг до модели, напълно реставрирани и запазили своя “оригинален вид ”.

Началото на мероприятието ще бъде дадено в 10,00 ч с тържествено откриване, което ще се проведе на стадиона в гр. Лозница. От там всички участници ще дефилират в колона из улиците на градчето, а в 12, 20 ч ще бъде даден старт на надпревара за майсторско управление по предварително начертано трасе, както и скоростна отсечка чрез елиминации – за специалната награда “Купата на кмета”, която ще бъде лично връчена от кмета на гр. Лозница – Севгин Шукри.

След приключване на състезателната програма ще бъдат наградени победителите в отделните дисциплини . Награждаването е насрочено за 14, 00 ч. Ще бъдат раздадени купи за всяка една от дисциплините, отделно в категории мъже - жени, както и специалната награда – “Купата на кмета”, връчена лично от него на най-добрия в състезанието. За всички участници са предвидени грамоти, сувенири и отличия като свидетелство за присъствие в събитието.

“Национален Клуб Трабант” е щастлив да бъде организатор на предстоящото мероприятие и ще посрещне с “добре дошли” всички почитатели, съмишленици, фенове, гости и приятели на марката “Трабант”. За поредна година се очаква събитието да предложи много положителни емоции и радостно настроение на своята публика.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама