Търсят специалисти за работа в болницата и администрацията в Балчик

15:45, 27 авг 18 / Общество 25 533 Topnovini
1

Общинската многопрофилна болница за активно лечение в Белия град е обявила конкурс за началници на пет отделения - акушеро–гинекологично, детско, неврологично, вътрешно и хирургично. Конкурсът ще се проведе на 25 септември, а документи за участие се приемат до 17 септември всеки делничен ден от 08:00 до 15:00 ч. в администрацията на здравното заведение.

Освен удостоверения за образование, опит и членство в Български лекарски съюз, кандидатите ще трябва да представят проект на тема „Предизвикателства за управление на болничното отделение при актуалната нормативна уредба на Министерство на здравеопазването и Националната здравноосигурителна каса за тригодишен период, с цел осигуряване на ефективен контрол на разходите и мерки за повишаване качеството на лечебната дейност“.

Администрацията в Балчик също обявява конкурси за назначаване на държавни служители – главен архитект, старши юрисконсулт, главен експерт „Евроинтеграция, международно сътрудничество”, счетоводител, главен инспектор ревизор по приходи. Конкурсите ще се проведат по документи, решаване на тест и интервю с допуснатите кандидати. Крайният срок за кандидатстване е 13 септември.

Ще се проведе и конкурс за управител на Центъра за настаняване от семеен тип в Балчик, със срок за участие 1 октомври. Повече подробности са поместени на общинския сайт balchik.bg.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани