Първо в ТОПНОВИНИ: Ексклузивно видео от катастрофата с бащата на президента Радев

09:55, 25 авг 18 25 5652 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Както вече съобщихме, редица интернет сайтове тиражираха новината, че бащата на президента Георги Радев е блъснал човек в Харманли. Информацията не е официално потвърдена, а според запознати - по казуса е имало намеса от страна на местен БСП-лидер.

В сайтовете за видеосподеляне вече са качени ексклузивни кадри от катастрофата, случила се на 17 август, на кръговото кръстовище в Харманли.

От кадрите се вижда, че човек с инвалидна триколка е попаднал в кръгово кръстовище. Според свидетели, Георги Радев вализа с мерцедеса си в кръстовището и го бута, при положение, че бащата на президента не е с предимство. Провинилият се шофьор изобщо не слиза от колата. 

След като човекът с триколката звъни по телефона, пристига полицейски екип. Докато органите на реда оглеждат мястото и установяват случилото се, Георги Радев не слиза от автомобила си. Малко по-късно на местопроизшествието пристига линейка, която отнася пострадалия с носилка. 

В района на кръговото кръстовище пристигат мъже, които стоят до колата и говорят по телефова. Същото правят и полицаите, като никой не пише нищо. В един момент органите на реда свалят бащата на президента от колата, отиват встрани под едно дърво и си говорят. 

На осмата минута патрулката си заминава, а на място остават двама полицаи. 15-20 минути по-късно на мястото пристига Михаил Лисков (бивш кмет на Харманли и бивш областен лидер на БСП-Хасково), който започва разговор под дървото с полицаите и бащата на Румен Радев. Отиват на мястото на катастрофата, Лисков взема триколката на катастрофиралия човек и качват Георги Радев в колата.

На финала бившият кмет и местен лидер на БСП се маха, а полицаите се оглеждат и помагат на Георги Радев да си тръгне с мерцедеса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама