Нарушител се опитал да прегази горски служители

10:35, 24 авг 18 25 1371 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъж, превозващ незаконно добити дърва, се опитал да прегази проверяващи го служители, съобщиха от ОД на МВР-Видин. На 23 август полицай от РУ-Белоградчик оказал съдействие на двама горски служители и към 10.30 часа в землището на село Дреновец спрели товарен автомобил „ГАЗ” със софийска регистрация.

При последвалата проверка установили, че превозното средство управлявал 40-годишен от село Медовница. В товарния отсек имало около 8 кубика дърва без контролна горска марка.

Водачът, който представил само личната си карта, започнал да пречи на униформените да изпълнят служебните си задължения, изхвърляйки метровки от каросерията. Отдадено било разпореждане за прекратяване на разтоварването. Мъжът не го изпълнил, качил се в газката и потеглил, направил опит да прегази проверяващите и напуснал местопроизшествието.

Предприети били издирвателни действия за установяване на местонахождението му. Тази сутрин, 40-годишният, придружаван от адвокат, се е явил в РУ-Белоградчик. Работа по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама