Приключва забавното лято в библиотеката в Мездра

14:35, 22 авг 18 / Култура 25 1490 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На финала вече е юбилейното пето издание на „Забавно лято в библиотеката – 2018“ в Народно читалище ”Просвета 1925” Мездра. Тази година децата участници доказаха, че в библиотеката в град Мездра „мишката няма да изяде книжката“.

За целия екип на библиотеката беше удоволствие всеки делничен ден да посреща малките любознайковци, които се включваха във всяко едно занимание с голямо желание и ентусиазъм. Децата показваха и затвърждаваха своите знания, своята сръчност и артистичност. Всеки ден библиотекарите им поднасяха разнообразни изненади, а накрая на заниманието се чувстваха удовлетворени от искрените усмивки, топлия поглед и милите думи, които получаваха от своите малки приятели. 

Тази година поредното издание на инициативата „Забавно лято в библиотеката“ беше открито на зелената морава пред читалище „Просвета” с написване на детска приказка и много занимателни игри. За финал пък, който е предвиден да се състои на 22 август (сряда), домакините са предвидили викторина, която ще включва въпроси от всичко, с което децата са се запознали през лятото в библиотеката, решаване на ребуси, а за всички участници присъстващи ще има голяма торта, предаде БНР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама