Приключва забавното лято в библиотеката в Мездра

14:35, 22 авг 18 / Култура и наука 25 698 Topnovini
1

На финала вече е юбилейното пето издание на „Забавно лято в библиотеката – 2018“ в Народно читалище ”Просвета 1925” Мездра. Тази година децата участници доказаха, че в библиотеката в град Мездра „мишката няма да изяде книжката“.

За целия екип на библиотеката беше удоволствие всеки делничен ден да посреща малките любознайковци, които се включваха във всяко едно занимание с голямо желание и ентусиазъм. Децата показваха и затвърждаваха своите знания, своята сръчност и артистичност. Всеки ден библиотекарите им поднасяха разнообразни изненади, а накрая на заниманието се чувстваха удовлетворени от искрените усмивки, топлия поглед и милите думи, които получаваха от своите малки приятели. 

Тази година поредното издание на инициативата „Забавно лято в библиотеката“ беше открито на зелената морава пред читалище „Просвета” с написване на детска приказка и много занимателни игри. За финал пък, който е предвиден да се състои на 22 август (сряда), домакините са предвидили викторина, която ще включва въпроси от всичко, с което децата са се запознали през лятото в библиотеката, решаване на ребуси, а за всички участници присъстващи ще има голяма торта, предаде БНР.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли повторно ВСС да подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 222 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.