Любо Киров, 4Magic, Марги Хранова и Биг Бенд Пловдив се събират благотворително в Пловдив

20:40, 21 авг 18 / Култура 25 2063 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Art Voice Centrе и 4 Magic организират концерт под надслов ЗАЕДНО на 2 септември от 20:00 ч. на Античния театър в Пловдив. С децата ще пеят и Маргарита Хранова, Любо Киров и музикантите от Биг Бенд Пловдив.

Основните участници - младите звезди от 4 Magic Елия, Никол, Валентина и Елеонора, са възпитаници на музикалния център и станаха безапелативен победител в известния музикален телевизионен формат "X Factor" през декември миналата година.

Кампанията набира средства за довършване на ремонта на сградата за репетиции на възпитаниците на известната пловдивска школа Art Voice Centrе, която от няколко години създава изключителни млади музикални дарования. Пловдивските деца-таланти са спечелили с лекота многобройни конкурси и надпревари както в страната, така и в чужбина.

В момента над 70 деца се обучават в Art Voice Centrе. Сградата, предоставена им от Община Пловдив, е била пустеещ обект повече от 6 години и е в плачевно състояние, което налага тежкия ремонт, за да може тя да се превърне от запустяла барака в модерно и уютно място за репетиции и концерти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама