Уверен „Монтана” тушира „Локо Сф” във Втора лига

19:30, 07 авг 18 / Спорт 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тимът на „Монтана” победи с 3:0 гостуващия „Локомотив София” в последен мач от втория кръг на Втора лига в България. Атанас Илиев откри резултата за монтанчани в 44-ата минута, след като засече по прекрасен начин центриране на Николай Цветков с глава.

В 46-ата минута гостите от София останах с човек по-малко, след като Иван Калайджийски получи втори жълт картон за нарушение, след което последва дузпа, която бе доста дискусионна. Нарушението на Калайджийски срещу Илиев бе извън наказателното поле, но съдията не видя това и Илиев застана зад топката. Изпълнението на играча на „Монтана” бе слабо и Александър Любенов отрази топката.

Макар пропускът, „Монтана” не рухна и в 54-ата минута Сергей Георгиев удвои резултата на „Огоста” – 2:0.

Малко по-късно вратарят на „Локомотив София” Любенов блъсна Атанас Илиев в наказателното поле и съдията отсъди втора дузпа за домакините. Зад топката застана Тони Тасев, който бе безкомпромисен и оформи крайния резултат в Монтана.

„Монтана” вече има четири точки във второто ниво на българския футбол и е втори, докато „Локомотив” има само една точка и е на незавидното 14-о място. 30 мача и записва 14,5 точки и 9 борби на среща.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама