Джулия Робъртс аплодира мюзикъла „Хубава жена“

13:20, 07 авг 18 / Култура 25 465 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Джулия Робъртс почете паметта на покойния режисьор Гари Маршал, изиграл ключова роля в старта на кариерата й с „Хубава жена“, като посети почетно представление на едноименния бродуейски мюзикъл.

Спектакълът се игра през уикенда, като почете втората годишнина от кончината на кинодееца, който приживе работи и по сценичната продукция. „Това е негова сбъдната мечта. Знаем, че тази вечер той е тук с нас“, каза пред медии съпругата на Маршал – Барбара. Заедно с Робъртс, и двете деца на режисьора – Скот и Катлиин, тя се качи на сцената след края на представлението, за да разкажат за най-милите си спомени с покойния автор на „Хубава жена“. Специално внимание актрисата, влязла в главната роля за филма, отдели за нейната наследничка в мюзикъла – Саманта Баркс. „Невероятен талант!“, ласкава бе Робъртс. „Радвам се, че разбрах за присъствието на Джулия Робъртс в края на представлението. В противен случай нямаше да мога да остана концентрирана през цялото време. Винаги съм й се възхищавала и съм я възприемала като модел за подражание!“, не й остана длъжна и самата Баркс.

Припомняме, че Гари Маршал почина на 81-годишна възраст от пневмония през лятото на 2016 г. Сред другите култови ленти, зад които стои режисьорът, са „Булката беглец“, „Зад борда“ и „Дневниците на принцесата“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама