Отново греда за Гунди (Обновена)

19:30, 31 юли 18 / Спорт 25 781 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Този следобяд стана ясно, че на 11 август мач между Левски и Милан няма да има. Италианският гранд замести “Бока Хуниорс”, които се отказаха от бенефиса в чест на Гунди.

“Поради промяна в спортния календар на Милан, събитието „75 години Георги Аспарухов“ се отлага за есента. Мачът в чест на Гунди между Левски и седемкратния повелител на Европа, който бе предвиден за 11 август, се мести за по-късна дата, която в момента се договаря между организатора Moko Solution и двата клуба. Мястото на събитието остава същото – национален стадион „Васил Левски“, става ясно от комюнике на организаторите. 

“Генералните промени в ръководството на „росонерите“ доведоха до множество реформи не само в управлението на клуба, а и оказаха влияние върху приятелските срещи и планирани изяви на червено-черните.  Така футболните фенове у нас обаче ще имат възможност да видят звездите на Милан в оптимална спортна форма в резултат на крайния етап от лятната им подготовка.  

Всички закупени билети за събитието „75 години Георги Аспарухов“ ще важат без презаверка за новата дата”, се казва още в съобщението. 

Първоначално се смяташе, че най-вероятно връщането на росонерите в евротурнирите е причина за разместването на графика им. Оказа се обаче, че Милан са загърбили “сините”, за да участват на 11 август в мач с Реал (Мадрид). Със срещата испанците ще представят тима си за новия сезон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама