Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева с общ концерт в Античния театър

22:00, 30 юли 18 / Култура 25 844 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За първи път ще видим представяне на авторска програма между три различни поколения и нюанси на женския джаз.
Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще излязат на една сцена за първото издание на музикалния формат "Jazz Ladies". Концертът ще се проведе в Античен театър в Пловдив на 25 август.

Трите изпълнителки ще представят специална селекция, открояваща най-красивите нюанси от световната дамска джаз сцена през последните десетилетия. Освен авторска музика и емблематични песни като „Прошепнати мечти“ и „Да е влюбен този свят“, в програмата са включени адаптации на песни от Ella Fitzgerald, Jill Scott, Erykah Badu и други.

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева канят всички почитатели на соул, фънк и джаз музиката на първото по рода си събитие, обединяващо три поколения български изпълнителки. Началото на концерта е в 21:00ч., а билети вече се продават в Туристическия информационен център на пл. Римски стадион и в мрежата на Eventim.

В концерта ще се включват и страхотните музиканти от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Героги Стойков, които ще допринесат за красотата на музиката в този приказен концерт под звездите.
Камелия  ще представи най-новата си песен, и най-големите си хитове. Милица ще излезе пред публиката с кавъри и авторска музика. Рут е подготвила програма от Европейското й турне, специално селектирана за събитието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама