Звездни водещи и ВИП-гости на конкурса за красота "Мис Св. Влас"

10:00, 28 юли 18 25 1102 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-красивото момиче, сред десетки кандидатки ще получи короната и титлата "Мис Св. Влас" тази неделя, на специално парти в "Планет Клуб" в морския курорт. Кандидатките ще дефилират пред звездно жури в няколко тура и различни облека. Организаторите са предвидили и редица награди за участничките.

Звезден и добре познат тандем ще видим на сцената - водещите Боряна Баташова и Теодор Тодоров - Тео ще се погрижат за доброто настроение за гостите. Двамата имат огромен опит, като са и официалните водещи на най-голямото модно събитие у нас - Sofia Fashion Week, чието издание през септември ще се проведе в столицата.

Теодор Тодоров - Тео е сред най-популярните и търсени имена на водещи на светски събития и конкурси за красота, като е водил най-големия моден форум - Sofia Fashion Week, вече 3 години. Срещи със световни величини и имена като Амон Карвър - от New York Fashion Week и топ дизайнера Nina Naustdal, засвидетелстват успехите на Тео, който освен всичко се е снимал и в популярния тв-сериал "София - ден и нощ". Изявите му не свършват тук, те продължават с конкурси като "Мис България - Свят", "Менхънт България", "Lady Universe", Sofia Hair Fashion Show, и още редица, които го превръщат в разпознаваемо лице.  

Боряна Баташова е сред най-усмихнатите водещи и лица в страната, била на сцените на редица конкурси и събития - “Бизнес дама на годината”,  “Мис България”, Sofia Fashion Week, Lady Universe, Менхънт България и още много. Освен прекрасното си представяне като водеща, Боряна има и уникален глас, като изпълненията ѝ, пленяват сърцата на публиката.  

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама