Добричлийка спечели смартфон от Лотарията на НАП

15:00, 13 юли 18 25 878 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мариела Калчева е поредната късметлийка от Добрич, която беше изтеглена за седмичната награда от Лотарията на НАП за периода 1-8 юли. 24-годишната участничка получи чисто нов смарт телефон, който и бе връчен от директора на местния офис Димитър Димитров. Мариела участва в Лотарията с над 760 фискални бона, регистрирани до момента, а късмет й донесе покупка за 18.04 лв. 

В Лотарията на НАП участват активно вече 1345 жители на гр. Добрич, като до момента те са регистрирали 483 483 касови бележки, а стойността на закупените от тях стоки и услуги е в размер на 6 200 868,89 лева. Най-високата стойност на касова бележка, регистрирана от добричлия, е за 9 538 лева.

От НАП Добрич напомнят, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

На 16 юли ще станат известни имената на този, който ще спечели следващия телефон и този, който ще грабне месечната награда от 2 000 лева. Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв., а печелившата касова бележка ще бъде изтеглена през месец декември.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама