ВОЛЯ дава Каракачанов на прокуратурата заради загиналите пилоти

11:05, 13 юни 18 / Политика Сподели в: 25 105
1

"Даваме на прокуратурата военния министър Красимир Каракачанов и останалите в Министерството на отбраната, които не са осигурили обучение и техника, и така се стигна до смъртта на двама достойни и обучени български мъже". Това обяви в Народното събрание лидерът на партията Веселин Марешки.

"Не са осигурили 180 часа на военнослужещите и са ги изпратили на сигурна смърт. Не са намерили 100-тина хиляди за обучението им, как намериха 6 милиарда за изтребителите?", попита Марешки.

"Докато българският народ не намери своята алтернатива, както я намериха италианският и други европейски народи, няма смисъл да се подкрепя вот на недоверие, защото БСП не е алтернативата", разясни той.

Във ВОЛЯ имали социологическо изследване, според което 97% от българите били против даването на 6 милиарда лева за изтребители. "Първо да оправим здравеопазването, образованието, вътрешната сигурност и социалната сфера, после изтребители", отсече Марешки.

"Само полицай и лекар да осигурят за всяко населено място - нужни са 100 милиона годишно, ние като партия ще преглътнем 6-те милиарда, защото сега от тях българският народ няма да усети нищо", заяви още той.

 

Topnovini Автор: Topnovini

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани