Двама от пострадалите при катастрофата на "Тракия" са с опасност за живота (ОБНОВЕНА)

10:46, 23 май 18 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама от пострадалите при катастрофата на магистрала "Тракия" са с опасност за живота, съобщиха от болница "Св. Анна". В лечебното заведение са настанени общо седем души от ранените при пътния инцидент между автобус и тир.

В тежко състояние са мъж на 60 години и 50-годишна жена, които са с черепно-мозъчни травми. Мъжът е с тежка черепно-мозъчна травма и тежка гръдна травма и хоспитализиран в КАИЛ (раанимация). Жената е тежка лицева травма и фрактура на на мандибула(долна челюст) и е хоспитализирана в Клиника по ЛЧХ, съобщиха от болницата.

4 пациенти са предимно с гръдно-коремни травми и различни травми на долни крайници и са хоспитализирани в Клиниката по неврохирургия и Клиниката по хирургия. Един е освободен за домашно лечение.

В 7:12 часа е подаден сигналът за катастрофата на входа на София. 25 души пътували от Лозен към София в автобус на градския транспорт и на 3-ия километър преди столицата тир, който изпреварва автобуса, го удря и той се обръща в канавката. Общо пострадалите са 12.

Движението при км 3 на АМ "Тракия" в посока София вече е възстановено.

 

 


 


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама