Председателят на Европарламента: Трябва да защитим сигурността в Западните Балкани

10:44, 17 май 18 / Политика Сподели в: 25 63
1

Трябва да работим, за да защитим сигурността в Западните Балкани, заяви председателят на Европейския парламент Антонио Таяни преди началото на днешната среща ЕС-Западни Балкани. По думите му днес може да се постигне съгласие около времевата рамка 2025 г. като перспектива за разширяване на Европейския съюз в този регион.

Каква ще е политиката на Facebook по време на европейските избори догодина ще е един от основните въпроси, които евродепутатите ще поставят на собственика на Facebook Марк Зукърбърг.

"Бихме искали да знаем защо Facebook реши да постави на масата имената на европейските граждани, какво искат те да правят преди европейските избори. Това е дебат от изключителна важност, искаме да знаем какво искат да направят, за да защитят европейските граждани, ние сме важен пазар за тях", каза още ТАяни.

Искаме да има правила, които да защитават правилата на гражданите, коментира той по отношение на скандала около сигурността на личните данни във Facebook.

„Това не е скандал само за Facebook, а и с други подобни платформи“, допълни той по отношение на изтичането на лични данни от социалната мрежа.

Topnovini Автор: Topnovini

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Подкрепяте ли отмяната на лятното и зимното часово време?

Всички анкети