Последен шанс за участниците да продължат към супер битките в „Гласът на България“

10:30, 29 апр 18 25 928 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Довечера, зрителите на bTV ще станат свидетели на 6 вокални двубои в „Гласът на България“, които ще класират последните изпълнители към най-безмилостния етап на шоуто – „супер битките“. Графа, Поли, Камелия и Иван Лечев продължават към третия етап с  по 8 души в отбора си, които ще бъдат разделени в две групи от по четирима. Всяка четворка ще взлезе в супер битка помежду си с индивидуално изпълнение. Двама от тях ще продължават напред и двама ще отпаднат на крачка от финалите.

В последния епизод на вокалните двубои Графа и Иван Лечев нямат право на повече „кражби“ от другите треньори и ще трябва да избират само между участниците в собствените си отбори. От тима на Графа на сцената ще излезе Мария Пашалийска, която впечатли всички треньори с изпълнението си на Foster the People - Pumped up kicks от „кастингите на тъмно“. Иван Лечев ще провери напредъка на единственото трио в пети сезон „Тринити“, които ще изпълнят супер хита на Джъстин Тимбърлейк „Mirror“.

Поли Генова и Камелия могат да се възползват от по една последна кражба, като добавят талант от друг отбор към своя.  Камелия ще тества професионализма на Теодора Цонева, като я изправи срещу друг участник, който умее да пее джаз, а за отбора на Поли на сцената ще излезе една от най-впечатляващите изпълнителки от „кастингите на тъмно“ – рускинята Анастасия Белявская. Младото момиче от Москва ще се опита да повтори успеха си от предишния етап на шоуто, когато вдигна на крака жури и публика с уникална собствена интерпретация на класиката „I want to break free“ на Queen. Дали Анастасия ще се класира за супер битките, зрителите на bTV ще разберат в последния епизод от вокалните двубои в пети сезон на „Гласът на България“ тази неделя от 20.00 часа.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама