Жителите на Кубрат заплашват с блокади на пътища

10:30, 17 апр 18 / Общество Сподели в: 25 289
1

Жители на Кубрат готвят протест и блокада на републиканските пътища Кубрат-Разград и Кубрат-Русе заради лошото им състояние. Протестите се организират в социалната мрежа, съобщи БНР. 

Искането на кубратчани е най-проблемните републикански направления да се ремонтират цялостно и да се вземат адекватни мерки. 

"От много години проблемите по пътищата към Кубрат се пренебрегват, на места се извършват частични кърпежи, но изключително некачествено. С течение на години пътищата ни се разбиват и рушат още повече, а кърпежите не помагат. Продължават да ни лъжат всяка пролет, че ще се вземат мерки, а такива на практика няма", каза Нина Тодорова, която е сред организаторите на готвения протест в лудогорския град. 

Вече се правят нужните процедури за узаконяване на протеста и той ще се състои, категорични са организаторите. Протестът ще се проведе на 29 април /неделя/ от 08:00 часа и ще продължи до 12:00 часа. Организаторите уточниха, че той ще е мирен и призоваха гражданите и ощетените шофьори да го подкрепят. 

Блокади ще има за четири часа на изходите на града и няма да се пропускат никакви автомобили, освен при спешни и неотложни случаи.

Topnovini Автор: Topnovini

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Подкрепяте ли отмяната на лятното и зимното часово време?

Всички анкети