Фестивал “Великденската магия на българското яйце” за четвърта година в Бургас (СНИМКИ+ВИДЕО)

11:00, 31 мар 18 25 790 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През 2018 година Фестивал “Великденската магия на българското яйце“ се организира с хуманитарна кауза, с цел разширяване на дейността на детската група в Сдружение „Онкоболни и приятели“ Бургас. Фестивалът ще се проведе на 1 април в Експозиционен център Флора Бургас, зала 2, от 10:00 часа.

И тази година конкурсната програма предвижда турнир за най-здраво яйце – борец, конкурс за най-красиво Великденско яйце, конкурс за най-красива Великденска картичка и конкурс за най-красив козунак.

Жури в конкурсната ни програма са странджанската певица Златка Ставрева, която е Почетен гражданин на град Бургас и почетен член на Сдружение “Пазители на българското”, Цонка Тодорова – председател на Сдружение „Онкоболни и приятели“ и Веселка Йорданова – арт терапевт към Сдружение „Онкоболни и приятели”.

Всички яйца, картички и козунаци, които участват в конкурсната програма, ще бъдат и част от благотворителния базар, който ще се проведе по време на Фестивала с цел разширяване на дейността на детската група в Сдружение „Онкоболни и приятели“ Бургас.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама