Президентството ще лети с билети за 190 000 лева

16:00, 31 яну 18 / Политика 25 594 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Президентството на Република България е сключило договор поа Закона за обществените поръчки за доставка на самолетни билети.хТова показва справка в регистъра на Агенцията за обществени поръчки. Цената на поръчката е 190 000 лева, съобщава Dir.bg. 

Изискването е да бъдат осигурени самолетни билети за превоз на пътници и багаж с редовни полети при служебни пътувания до всички дестинации в страната и в чужбина: първа и бизнес класа за президента и вицепрезидента и икономична класа за служители на Администрацията на президента. 

Изпълнителят трябва да има възможност да осигури при поискване от възложителя и следните съпътстващи услуги: да предоставя медицински застраховки на пътуващите, съобразени с изискваните за всяка държава застрахователни покрития; хотелски резервации и настаняване без дължима от възложителя комисионна, съобразени с размера на определените лимити за квартирните пари съгласно Наредбата за служебните командировки и специализации в чужбина и Наредбата за командировките в страната;
осигуряване на наземен транспорт – наем на автомобили, трансфер от летище до местоназначение и обратно; организиране на делови мероприятия и съпътстващи дейности.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама