ВУЗФ с две награди за новаторски подход във висшето образование

11:49, 13 ное 17 / Общество Сподели в: 25 35
1

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) бе отличено като един от новаторите в образователната сфера в България. Бизнес университетът получи две награди от тазгодишното издание на класацията „Новатори в образованието“ 2017. Тя се организира от ERP Аcademy и представя личности, проекти и иниациативи, които променят представата ни за образование, създават нови възможности за усвояване на знания и правят ученето по-достъпно и стойностно за повече хора и имат най-голям принос към въвеждането на нови обучителни методи, технологични решения

В тазгодишното издание участваха над 50 иновативни проекта в сферата на образованието, като най-добрите от тях бяха отличени в 5 категории  - „Деца“, „Училища“, „Обучения“, „Университети“ и „Благотворителност“.  

В категорията за университети ВУЗФ спечели второ място за новаторски методи в преподаването, като на трето място по иновативност в същата категория журито постави една от магистърските програми на университета - „Мениджмънт на процеси, проекти и човешки ресурси в ИТ индустрията“.

Това е поредното признание за новаторски образователен подход, което ВУЗФ получава. През 2016 година бизнес университетът спечели приз и в годишните награди на Българската асоциация за управление на хора за най-добър проект за интегриране на образованието в бизнес. До края на годината ВУЗФ предстои да поднови и британската си акредитация BAC, която е международно признание, че дадено висше учебно заведение предлага висококачествено образование и съвременни методи за преподаване.

 

 


 

Topnovini Автор: Topnovini

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Подкрепяте ли отмяната на лятното и зимното часово време?

Всички анкети