Цветан Цветанов: ГЕРБ предоставя възможност на младите хора с умения и качества да се развиват

09:47, 03 ное 17 / Политика Сподели в: 25 61
1

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов участва в общата среща на МГЕРБ-София и МГЕРБ-Варна. Събитието се проведе в централата на партията в София и на него присъстваха още председателят на МГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията Цветомир Паунов.
„Образованието е приоритет номер едно на правителството на Бойко Борисов. Това ясно личи от държавния бюджет, в който са заложени допълнителни 90 млн. лв. за увеличение на учителските заплати“, посочи Цветан Цветанов и уточни, че с тази мярка държавата цели да направи учителската професия отново привлекателна за младите хора.
„Самият факт, че Георг Георгиев е зам.-външен министър, а Андрей Новаков е най-младият евродепутат е доказателство, че ГЕРБ предоставя възможности на млади хора с умения и качества да се развиват“, категоричен бе Цветанов. Той благодари на младежите от Варна за тяхната неуморна работа по време на всички предизборни кампании. „Вие доказахте, че сте истински отдадени на каузата ГЕРБ“, допълни Цветан Цветанов.
Административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията Цветомир Паунов също благодари на младите хора от Варна за тяхната подкрепа и страхотни резултати, които постигат. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков разказа за политическия дневен ред в Европейския парламент и участието му в преговорите за бюджета на Европейския съюз за следващата Многогодишна финансова рамка.
Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев, който миналия месец бе избран от Министерския съвет за национален координатор за борбата с антисемитизма, разказа за предстоящите инициативи и обучения в календара на МГЕРБ в цялата страна за следващата година.
На свой ред областният координатор на МГЕРБ-София Ивайло Петков призова младежите да са все така активни и подчерта ролята им в разясняването и популяризирането на политиките на ГЕРБ. „Не спирайте да ни давате обратна връзка, за да можем да отнасяме проблемите ви до политиците“, призова младите хора Ивайло Петков.
Днес младежите от Варна ще посетят Министерството на външните работи и Народното събрание, където ще се запознаят с работата на двете институции.

Topnovini Автор: Topnovini

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Подкрепяте ли отмяната на лятното и зимното часово време?

Всички анкети