От днес се приемат документи за издаване на талони за преференциално паркиране за Синята зона в Сливен

11:13, 14 авг 17 25 869 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От днес – 14 август, започна приемът на документи за издаване на талони за преференциално паркиране. Документите се подават в Информационния център в сградата на Общината - източен вход. До края на август гишетата, ангажирани с документите, ще работят с удължено работно време - до 19 часа. Служител на „Градска мобилност“ дава консултации на място. Гражданите могат да се обаждат за въпроси и разяснения на тел. 044/ 66 30 96, на цената на един градски разговор.

Ще бъдат издавани стикери за локално платено паркиране по постоянен адрес в обхвата на зоната; служебен абонамент за точно определено място; абонамент с карта за паркиране в цялата синя зона. Според общинската наредба ще се издава стикер за освобождаване от заплащане на такса за „Синя зона“ на електромобили  с нулеви вредни емисии. Бланки може да се вземат на място на гишетата в информационния център, както и да се  изтеглят от сайта на общината: http://www.sliven.bg/index.csp?f=OPGM-Sliven

Стикерите ще се получават в двуседмичен срок от подаването на заявление. Таксите се заплащат при получаване на стикера.

Синята зона в Сливен ще стартира на 16 август – сряда. До края на месеца на неправилно паркиралите автомобили няма да бъдат поставяни скоби. Шофьорите ще бъдат информирани за новия начин на паркиране.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама