Жестоко пребито момиче е прието в болница в Бургас

16:36, 30 юни 17 25 920 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Момиче е прието в реанимацията на УМБАЛ – Бургас след нанесен й жесток побой, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

25-годишната М. С. от Плевен се появила вчера около 07.00 ч. на регистратурата на болницата. Тя се движила много трудно, била във видимо неадекватно състояние, със следи от побой. Веднага е насочена към Шоковата зала, извършена й е спешна операция и приведена в реанимацията с опасност за живота.

Незабавно е сформиран екип от служители на отдел „Криминална полиция“ и Пето Районно управление – Бургас, които констатирали, че извършител на побоя над жената е криминално проявения и осъждан И. Т. на 39 години от Харманли. Установено е, че мъжът и младата жена са влезли заедно в България на 15 юни от Холандия, като се насочили към Харманли. За периода 18-и до 25-и този месец те пребивавали в къща за гости в Равда, а впоследствие се установили в хотелски комплекс в Китен.

Спецчасти и полицаи от няколко районни управления задържали бияча в Китен. Виждайки униформените, той е опитал да избяга, скачайки през терасата на хотелската стая, разположена на втория етаж. Харманлията се контузил и е хванат. Наложило се и той да бъде доведен в УМБАЛ - Бургас, където са констатирани счупвания на два прешлена.

И. Т. направил пълни самопризнания за извършения побой, като обяснил, че в продължение на няколко дни системно пребивал М. С. Вчера след поредното посегателство лично я докарал и оставил пред бургаската болница, където пострадалата потърсила медицинска помощ.

По случая са разпитани свидетели, извършено е претърсване, изземване и оглед на местопроизшествието.

Точните причини за поведението на побойника са в процес на изясняване. Предполага се, че става въпрос за сводническа история. На И. Т. е повдигнато обвинение за опит за убийство, той е задържан за срок от 72 часа с прокурорско постановление.

Работата по цялостното документиране на престъплението продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама