Младежки вагони возят публика за шоуто на MTV във Варна

17:51, 29 юни 17 / Култура 25 894 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Младежки вагони ще поемат от София за Варна за най-грандиозното парти за това лято MTV Presents Varna Beach. Те ще тръгнат от Централната жп гара в столицата на 14 юли в 22:55 часа и на 15 юли в 7:00 часа. Инициативата се реализира от сдружение „Варна – Европейска младежка столица” в партньорство с Националния младежки форум (НМФ), ISIC и БДЖ.

Младежите ще могат да се възползват от 50% намаление за влак с валидна ISIC карта или карта на БДЖ. Другата придобивка е промо цена за най-якото парти MTV Presents Varna Beach за младежи и студенти – 60 лева вместо 69 лева с валидни ISIC и EYC карти.

По време на пътуването в специално брандираните за партито купета ще има много музика, забавления, подаръци и изненади, съобщиха от сдружение „Варна – Европейска младежка столица“.

Очаква се MTV Presents Varna Beach да бъде посетено от 25 000 души. Самото шоу ще стартира на 15 юли в 12 часа на обяд. Ще има ефектна светлина и звук. Първите артисти ще се качат на огромната 80-метрова сцена около 14 часа. Маратонът ще продължи до полунощ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама