Стамен Белчев: В ЦСКА трябва да има 22 титуляри

14:58, 26 юни 17 / Спорт 25 754 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев заяви при пристигането на отбора на българска земя, че отборът трябва да има 22 играчи, които да са готови да бъдат титуляри.

Той разкри, че е доволен от видяното в контролите, но обясни, че на този етап резултатите не са най-важното нещо.

„Направихме добър лагер. Доволен съм. Условията бяха отлични, а противниците в контролите добри. Резултатите не ме интересуват толкова, колкото това да постигнем единомислие по време на игра“, заяви треньорът.

Снимка: Topnovini.bg

Белчев призна, че всички в клуба са разочаровани от решението на УЕФА да изхвърли ЦСКА от Лига Европа.

„Разочаровани сме от това, което се случва с участието ни в Лига Европа. Ако все пак играем там – напълно сме готови. Очаквам решението на КАС да е положително за нас , но разочарованието бе огромно, когато разбрахме, че няма да играем“, отсече Белчев.

Крилото на "червените" Кирил Десподов също коментира, че в отбора е имало разочарование решението на УЕФА.

„Нямаше как да не четем какво ставаше с лиценза, но се стараехме да не обръщаме внимание. Има надежда да играем в Европа. Разочарованието ще е голямо, ако не ни допуснат до евротурнирите. Не само за нас, за всички фенове. Много кофти се получи, 15 минути преди жребия. Неприятно е, но вдигаме главите, тренираме за шампионата, ако не станат нещата.

Титлата е достатъчна мотивация за момчетата в отбора, мисля, че няма да имаме проблеми, ако не играем в Европа”, заяви Десподов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама