Противниците на Тръмп прекалиха, уплашиха 11-годишния му син

21:12, 31 май 17 / Свят 25 499 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Синът на американския президент Барън бе силно уплашен, когато видя по телевизията кадри от фотосесията на актрисата и телевизионна водеща Кети Грифин с окървавена маска, имитираща лицето и прическата на баща му, информира сайтът TMZ. Това съобщи ТАСС.

Според сведения на негови източници 11-годишното момче седяло пред телевизора заедно с майка си Мелания Тръмп. Виждайки кадрите, то помислило, че нещо се е случило с баща му. Уплашило се и извикало „Мамо, мамо!“.

„Той е на 11 години, той не знае коя е Кети Грифин, а главата, която тя държеше, напомняше баща му“, отбеляза източник на онлайн изданието.

Мелания Тръмп разпространи заявление, в което постави под въпрос вменяемостта на Грифин. „Да се разпространяват такива снимки е просто неправилно, като знаем какви жестокости се вършан в съвременния свят, това те кара да се замислиш в какво психическо състояние се намира човекът, който прави това“, цитира я водещата телевизия АВС.

Самият президент Доналд Тръмп написа в Туитър, че „Кети Грифин и трябвало да се засрами“. „Моите деца, особено 11-годишният Барън, тежко прие това. Ужасно!“, написа Тръмп.

По-рано американският фотограф Тайлър Шийлдс, известен със своите провокационни работи, публикува снимка с Грифин, която държи в ръка окървавена маска, напомняща главата на Тръмп. Фотото предизвика бурна реакция в медиите и социалните режи. С малки изключения отзивите бяха отрицателни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама