Детска градина “Незабравка“ в Разград чества половинвековен юбилей

19:33, 31 май 17 25 846 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Детска градина „Незабравка” в Разград тържествено отпразнува 50 години от създаването си.

120 деца са обучавани от 10 педагози в детското заведение с директор Иванка Стефанова, съобщиха от областната администрация. Детската градина е единствената в Разград с интерактивен кабинет, където децата се учат да работят с таблет, имат още занимания по английски език, детски забавни танци, мажоретки и футбол.

Всички възпитаници на детската градина участваха в празничната програма тази вечер, всяка от петте групи бе в отделна пъстра шатра и излизаше на импровизираната сцена за своето изпълнение. Тържеството започна с предаване на знамето на детската градина от предишен випуск на настоящи възпитаници на ДГ“Незабравка“, последва изпълнение на Химна на градината, а след това още детски песни и танци. Дворът на ДГ“Незабравка“ едва побра родителите, баби и дядовци, дошли за градинското парти.

 

Сред официалните лица, уважили празника на ДГ “Незабравка“ бяха заместник областният управител Нурие Црънгалова, председателят на Общинския съвет в Разград Надежда Радославова, заместник-кметът Ердинч Хасанов, представители на РУО и на останалите детски градини в Разград.

Заместник областният управител Нурие Црънгалова връчи на директора на ДГ “Незабравка“ Иванка Стефанова поздравителен адрес от името на Областния управител Гюнай Хюсмен. Тя подари красиво цвете в саксия за украса да детското заведение и отправи пожелания за щастливо детство на възпитаниците на градината и още по-големи успехи на педагозите в благородната им мисия – образованието и възпитанието на бъдещето на Разград и България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама