Организаторите на дрифт шоуто поемат почистването на площад „Демокрация“

11:08, 22 май 17 / Общество 25 248 Шрифт:
Topnovini

Няма повредени плочки на площад „Демокрация“ в Добрич след дрифт шоуто в събота, съобщи главният секретар на Общината Калина Георгиева.

„Разбирам безпокойството на гражданите предвид състоянието на площада след дрифт шоуто, но плочките не са повредени“, заяви тя.

След като е започнала организацията но шоуто, са били направени проби. Те показали, че това не е опасно за настилката. Тогава почистването е станало по-лесно, тъй като не е имало наслояване. „Шоуто продължи близо час и минаха много повече коли, отколкото на самия тест. Почистването ще се случи. Малко по-бавно като процес, но ще се случи. Поемаме си отговорността“, заяви Калина Георгиева. Тя обясни, че организаторите ще финансират почистването и това няма да струва нищо на гражданите на Добрич.

„Почистването е организирано. Препаратът пристига днес и ще се случи“, заяви Георгиева. Тя допълни, че не е прецедент да се прави такъв тип дрифт шоуто. Години наред такова се прави пред парламента в Букурещ, каза още тя.

Общината прави всичко възможно нещата, които се случват, не само да започват добре, но и да свършват добре, заяви заместник-кметът д-р Емилия Баева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама